Sarı-Lacivertliler’in geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer ettiği anca ilk yılında yaş sınırı nedeniyle ilk 6 ay forma giyemeyen Elif Elmas, yeni sezonda Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik direktörü Phillip Cocu'nun en gözde oyuncularından birisi.

Genç oyuncu, yeni sezon öncesi yapılan hazırlıklarda ve oynanan maçlarda en çok dikkat çeken isimlerden biri oldu. Makedon futbolcu, bu kez her şeyin farklı olacağını söyledi.

Elif Elmas, “Aykut Kocaman’ın, benim bu takıma gelmemde büyük katkısı var. Şimdi yolumuza Cocu ile devam ediyoruz. Şu anda benim adıma işler çok iyi gidiyor” ifadelerini kullandı.

Kendisinden yüksek beklentiler olduğunu söyleyen 18 yaşındaki oyuncu, “Bu da büyük bir sorumluluk hissi yaratıyor. Bunun altından kalkacağım. Beklentileri boşa çıkartmayacağım. Bu sezon gerçek performansımı göstereceğim “ dedi.

‘İyi başlayacağız’

Takım olarak iyi yolda olduklarının altını çizen Elif Elmas, “Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Benfica deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılıp, ligin ilk haftasında Bursaspor’u yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak - Akşam