Fenerbahçe teknik adamı Aykut Kocaman'ın önümüzdeki sezon takımın başında devam edip etmeyeceği merak konusu. Mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesi durumunda Aykut Kocaman ile devam edeceği çıkan iddialar arasında.


Aykut Kocaman'ın yeni sezonun yapılanması için yönetime bir ön rapor vermesi de bu iddiaları güçlendiriyor.

Aykut Kocaman'ın raporunda yer alan detayların ise şu şekilde olduğu ifade edildi;

Akşam'ın haberine göre; Aykut Kocaman, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Volkan Demirel'in takımda tutulsa bile mutlaka yerine bir kaleci alınmasını istedi. En güçlü aday Bursaspor'un kaptanı Harun Tekin.

28 yaşındaki kaleci Harun Tekin'in Bursa ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Bursaspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan sorunlar bu transferdeki en büyük engel gibi görünüyor.

Sezon başında Fenerbahçe ,Harun Tekin ile anlaşmıştı. Ancak Aykut Kocaman, bu transfere onay vermemişti.

ALTERNATİF ERCE KARDEŞLER
Harun Tekin ile bir anlaşma sağlanamazsa gündeme gelecek isim ise Altınordu'nun 24 yaşındaki kalecisi Erce Kardeşler. Erce Kardeşler'in kulübü ile 2020 yılına kadar anlaşması bulunuyor.

Altınordu, oyuncusunu satmaya sıcak bakıyor. Bu sezon kadroya katılan ve 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Carlos Kameni ise başka bir takıma kiralanacak.

Aykut Kocaman, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Eljif Elmas ile ilgili de bir karar aldı. Aykut Kocaman, Makedon oyuncunun yurt içi ya da yurt dışından başka bir takıma kiralanmasının en akılcı çözüm olacağını düşünüyor.

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik adamı Aykut Kocaman, raporunda bir stoper takviyesi de istedi. Forvet konusunda Vincent Janssen'in göstereceği performansın önemli olduğunu da belirtti.