Büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu bir kadroyu sahaya süren Pereira, "Altyapı oyuncularımızın gösterdiği kaliteli oyundan dolayı mutluyum. Onların hocası, Şenol hocamızı tebrik etmek istiyorum verdiği emeklerden dolayı. Tüm oyuncularımız maçın sonuna kadar mücadele ettiler ve göstermiş oldukları performanstan memnunum. Bu maç altyapımıza değer verme açısından da bizim için güzel oldu" ifadelerini kullandı.

"BEN SADECE MAÇLA İLGİLİ KONUŞMAK İSTİYORUM"

Emenike ile ilgili sorulan soruya cevap vermeyen Portekizli hoca, "Ben sadece maçla ilgili konuşmak istiyorum. Bugün burada altyapı oyuncularımızdan bahsetmek, gençlerden bahsetmek istiyorum. A takımdaki ağabeyleri de ciddiyetlerini gösterdi. Başka bir konuya değinmek istemiyorum" diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise takımının gösterdiği performanstan çok memnun olduğunu, altyapıdaki futbolcuların güçlü bir oyun sergilediklerini söyledi.

Altyapıdan birçok futbolcuya bu akşam forma verdiğini hatırlatan Pereira, şöyle devam etti:

"Böylesine zorlu bir karşılaşmada iyi çalıştıklarını, ne kadar istekli olduklarını ispatladılar. Bu anlamda 21 Yaş Altı Takımı'nın antrenörü Şenol hocayı tebrik etmek istiyorum. Uzun yıllar boyunca bu oyuncuların A takıma hazırlanması, yetiştirilmesi doğrultusunda büyük bir gayret sarf eden, büyük emekleri olan tüm altyapı hocalarımızı da tebrik etmek istiyorum. Takımımın performansından çok memnunum. Hiçbir şekilde korkmadan oynadılar. Maçın son dakikalarına kadar mücadelelerini sürdürdüler. Birkaç pozisyon bulduk ama maalesef golle sonuçlandıramadık."