Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe bugün deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Sarı Lacivertli takım teknik sorumlu Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 3 maçta 7 puan toplarken tek hedef galibiyet.

Fenerbahçe'nin kazanması durumunda, MKE Ankaragücü ile berabere kalan lider Beşiktaş ile puan farkını uzun süre sonra 2'ye indirirken, şampiyonluk için şansını ve umudunu artıracak.

Belözoğlu, oyuncuları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından ligin bitimine artık sayılı haftalar kala ayaklarına gelen bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini dile getirdi.

Sarı Lacivertli ekip ilk yarıdaki maçta Başakşehir'i 4-1 mağlup etmiş ve sonrasında 9 haftalık yenilmezlik serisi yakalamıştı (8G/1B).

33 puanla düşme hattında bulunan son şampiyon Başakşehir için de karşılaşmanın anlamı büyük. Turuncu Lacivertli ekip küme düşmemek için sahaya çıkacak.

Öte yandan Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar, Perotti ve Gökhan Gönül sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.

3'er sarı kartı bulunan Caner Erkin, Pelkas, İrfan Can Kahveci, Jose Sosa, Tisserand, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş ise bu akşam da sarı kart görmeleri halinde bir sonraki Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek. 

Başakşehir'de ise Caiçara, Bolingoli ve Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlıkları bulunuyor.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, UĞUR UÇAR, Ponck, Epureanu, Cemali, Tolga Ciğerci, Ndayıshımıye, Aleksic, Giuliano, Visca, Demba Ba

FENERBAHÇE: Harun Tekin, Sangare, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Ozan Tufan, Sosa, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Pelkas,Samatta

Kaynak: Fotomaç