Sezona fırtına gibi giren Fenerbahçe, ayağını gaz pedalından çekmişe benziyor... Gazişehir Gaziantep'i sahasında 5-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, zorlu Başakşehir deplasmanından da 2-1'lik galibiyetle ayrılıp sezona dubleyle başlamıştı.

3. haftada; sahasında Trabzonspor'u ağırlayan Kanarya, rakibiyle 1-1 berabere kalsa da; ortaya koyduğu futbolla taraftarına umut olmuştu... Sarı-lacivertliler, tam form tutmuşken milli ara gelmişti...

Milli aradan sonra Alanya deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, Antalya'da şok bir skorla ayrıldı. Akdeniz ekibi karşısında 1-0 öne geçen Fenerbahçe, savunmada yapılan basit hatalar nedeniyle mücadeleden 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Ardından sahasında Ankaragücü'nü 2-1 devirip moral bulan Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray ile deplasmanda karşılaşmış ve zorlu mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrılmıştı.

KANARYA'YA AKDENİZ HAVASI YARAMADI!

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 7. hafatasında Antalyaspor karşıında 1-0 yenilip milli ara öncesi beklenmedik bir mağlubiyet alan Fenerbahçe'de; kaptan Emre Belözoğlu, teyakkuza geçti...

Antalyaspor karşılaşması; hem Ersun Yanal döneminde alınan ilk iç saha mağlubiyeti olarak kayıtlara geçmiş hem de 15 maçlık yenilmezlik serisini sona erdirmişti.

Akdeniz ekibi karşısında; kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını, moral bozmak için hiçbir nedenin olmadığını takım arkadaşlarına aktaran deneyimli oyuncu, "Antalya karşılaşması, kazanmamız gereken bir maçtı. 3 puan için her şeyi de yaptık. Ancak futbolun içinde bu tür mağlubiyetler var" diye konuştu.

"HIRS TERS TEPTİ"

Taraftarın takıma verdiği müthiş destekten yana çok mutlu olduğunu belirten kaptan, "12. adamın bizlere olan inanılmaz desteği, bize kazanma hırsı ve enerji verdi. Ancak bu kez hırs ters tepti.

Birçok pozisyona girmemize rağmen, istediklerimizi gerçekleştiremedik. Lig uzun bir maraton. Kısa zamanda ayağa kalkmasını bilecek güçte bir ekibiz. Şampiyonluğun en iddialı takımlarından biriyiz" ifadelerini kullandı.

KANARYA'DA TATİL BİTİYOR...

Antalya maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularına 3 gün izin vermişti. Hafta sonunun yanı sıra bugünü de dinlenerek geçiren sarı-lacivertli futbolcular, yarın işbaşı yapacak.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 8. haftasında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak Kanarya'da; milli takımlarda bulunan 11 oyuncu dışındaki tüm isimler çalışmalarda yer alacak.

Sakatlıkları devam eden Garry Rodrigues ve Victor Moses'ın da çalışmalarda yer alacağı, ancak takımdan atyrı özel bir program dahilinde hazırlıklarını sürdüreceği öğrenildi.

Kaynak:Asist Analiz