Medya Takip Merkezi’nin Ekim ayı kapsamında yaptığı medya araştırmasına göre, spor camiasının en çok konuşulan takımları ve popüler isimleri belirlendi. Medyada en çok yer alan takım Fenerbahçe olurken, en çok konuşulan futbolcu ise golcü yıldız Radamel Falcao oldu.Ekim ayında 7 bin 927 haberde yer alan golcü futbolcu Radamel Falcao, Eylül ayında olduğu gibi yine en fazla konuşulan futbolcu olmayı başardı. Kendisini ikinci sırada 6 bin 51 haber ile bu sezon performansını parlatan Ozan Tufan, üçüncü sırada ise 5 bin 937 haber ile Emre Kılınç takip etti.

Fenerbahçe 62 bin 740 haber ile Ekim ayının en popüler takımı oldu. Medya Takip Merkezi’nin aynı raporuna göre, Fenerbahçe’yi ikinci sırada 56 bin 146 haber ile ezeli rakibi Galatasaray, üçüncü sırada ise 47 bin 151 haberde yer alan Trabzonspor takip etti.

Aylardır en popüler teknik direktör olarak adını listenin ilk sırasına yazdıran İmparator lakaplı Fatih Terim, geçtiğimiz ay da toplam 21 bin 183 habere adını yazdırarak Ekim ayının da en çok konuşulan teknik direktörü oldu. Terim’i sırası ile 11 bin 405 haber ile Fenerbahçe’nin tecrübeli hocası Erol Bulut ve 10 bin 602 haber ile Beşiktaş’ın çalıştırıcısı Sergen Yalçın takip etti.

Kaynak: Ntvspor