Sezon başında yapmış olduğu transfer haberleri ile gündemi şekillendiren Levent ümit Erol Fenerbahçe'nin yeni sezon transferini açıklıyor!

Lige Van Persie ve Fernandao transferi ile başlayan ve transferin son günü Sow'u bonservis bedeli ile satan Fenerbahçe'de Pereira sık sık"3. forvetim olmadığı için istediğim sistemle oyunu oynayamıyorum" sitemini dile getirmişti. 

KASIMPAŞA'DAN FENER'E

Ancak Fenerbahçe yönetimi yeni sezonda daha güçlü bir Fenerbahçe oluşturmak için kolları şimdiden sıvadı ve Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Eren Derdiyok ile prensipte anlaşmaya vardı. Eren Derdiyok gelecek sezon sarı lacivertli ekibe katılarak Fenerbahçe forması giyecek!

BASEL'DE PROFESYONEL OLDU

Basel'de dünyaya gelen Derdiyok, şehrin küçük futbol takımlarından biri olan Old Boys'ta futbola başladı. 1994'te başladığı futbol kariyerini 2005'e kadar altyapılarda sürdüren futbolcu, 2005-06 sezonu ile birlikte A takıma yükseldi. 2. Liga adı verilen İsviçre beşinci seviye liginde 18 maçta 10 gol attı. Kendini gösterdiği maç ise Basel ile 22 Ekim 2005'te oynadıkları İsviçre Kupası maçı oldu. 6-1 yenildikleri maçta Derdiyok takımının golü kaydeden ismiydi.

KASIMPAŞA'DA SAKATLIK YAŞADI

19 Mayıs 2014 tarihinde Kasımpaşa kulübü, oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Ancak antrenmanda ön çapraz bağları kopan Türk asıllı oyuncunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Bu sakatlığın ardından sahalara müthiş bir performans ile geri dönen Eren , gelecek sezon sarı lacivertli formayı giyecek.

Levent Ümit Erol / SPORUNDİBİ.COM ÖZEL HABER