Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında kritik bir kayıp yaşadı. Kadıköy'deki derbi yenilgisi sonrası şok yaşayan Sarı Lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut devreye girdi.

Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci, Marcel Tisserand gibi önemli eksiklerle dev derbiye çıkan ve beraberlik golü VAR kararıyla iptal edilen Fenerbahçe'de deneyimli çalıştırıcı Bulut maç sonu soyunma odasında oyuncularıyla görüşme gerçekleştirdi.

Derbide ve sonrasında yaşananlar Sarı Lacivertli takımı şampiyonluk hırsını daha da arttırırken, Gustavo, Pelkas ve İrfan Can'ın dönmesi Mesut Özil'in tam anlamı ile hazır olması ile kaliteli kadronun hedefe yürüyeceğine herkes kesin gözüyle bakıyor.

Öte yandan derbinin en çok konuşan anlarından biri olan fotoğraf karesi ile gündeme olan Erol Hoca'nın okuduğu kağıtla ilgili gerçeğin ise farklı olduğu belirtildi.

Tecrübeli teknik adam Erol Bulut'un, devre arasında tüm teknik heyet tarafından çalışılan, oyuna dahil olan oyuncular çerçevesinde oluşacak alternatif dizilişlerin olduğu bir taktik kağıdına baktığı bildirildi.

Fenerbahçe teknik heyetinin oyunun gidişatına göre yapacağı değişiklikleri önceden belirlediği ve dizilişleri dosyaladığı bir çalışma programının parçasının ekranlara yansıdığı ifade edildi.

Erol Bulut, öğrencilerine ise şu ifadeleri kullandı;

"Başınızı kaldırın, zirveyle aynı puandayız kaybedilen hiçbir şey yok, sadece bir maç kaybettik, biz şampiyon olacağız"

Ayrıca bu sezon 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe ligde 48 puanla averajla 2. sırada yer alıyor.

Kaynak: Fotomaç