Fenerbahçeli taraftarlar, koronavirüs nedeniyle lige ara verilen bu dönemde teknik direktör konusunda gelecek haberleri merakla bekleniyor.

Sarı Lacivertli başkan Ali Koç, Semih Özsoy ve Selahattin Baki; yeni çalıştırıcı konusunu çözüme kavuşturmak için yoğun mesai harcıyor.

Adı Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile en çok anılan isimlerden biri de 45 yaşındaki teknik adam Erol Bulut. Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Fenerbahçe’den teklif gelirse, hocamızın yolunu gururla açarız” diyerek bu konuda yeşil ışık yakmıştı.

Ancak Bulut’un Sarı Lacivertli kulübe fazlasıyla kırgın olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe, 58 yaşındaki  teknik direktör Ersun Yanal ayrıldıktan sonra birçok teknik adamla temasa geçti, görüşme yaptı. Erol Bulut’un adı sık sık Sarı Lacivertli kulüple ile anılsa da kendisine henüz hiçbir teklif gitmedi.

45 yaşındaki çalıştırıcı bu nedenle son derece üzgün olduğu ifade edildi. Bulut, Aytemiz Alanyaspor’daki başarılı performansı sonrası hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler almasına rağmen, hedefinde Fenerbahçe olduğu için bunları geri çevirdiği iddia ediliyor. Bu nedenle Fenerbahçe’nin kendisiyle temasa geçmemesi, büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu.

Akdeniz ekibi, Fenerbahçe’nin istemesi halinde başarılı teknik adama izin verecek. Ancak Alanyaspor Yönetimi, Erol Bulut’un Sarı Lacivertli takımdan teklif almaması halinde, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2 sene daha uzatmaya hazır durumda. Bu öneri, başarılı teknik adama da iletildiği belirtildi.

Aytemiz Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe iddialarıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı; “Erol hocamız herhangi bir teklif almadığını söyledi. Teklif gelirse ve hocamız da gitmek isterse, yolunu gururla açarız. Yeter ki daha büyük kulüplerde görev yapsın” 

Kaynak: Super Haber