Süper Lig'in en çok gol atan takımı olmasına rağmen en fazla gol yiyen takımlarından birisi de olan Fenerbahçe, devre arasında bu soruna çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Yediği 20 golle zirve mücadelesi veren takımlar içinde en çok gol yiyen ekip konumunda olan Sarı Lacivertli takım, bu durumu düzeltmeden şampiyonluk mücadelesi veremeyeceğini biliyor.

Bu nedenle stoper transferi için çalışmalar sürüyor.

Sezon başı transfer edilen stoperlerden Lemos neredeyse oynadığı her maçta ciddi hatalar yaparken, bu hatalar ciddi puan kayıplarına neden oldu.

Tisserand ise yaptırdığı basit penaltılarla eleştirilerin odağı haline gelmiş durumda.

Serdar Aziz şu anda en etkili stoper olarak dikkat çekiyor. Sadık Çiftpınar ise alternatif oyuncu olarak kadroda yer alıyor.

Sarı Lacivertli yönetim, doğrudan ilk 11'de yer alacak ve kalitesi tartışılmayacak bir stoper arayışı içerisinden.

Bu sayede takımın ikinci yarı kalesinde daha az gol görmesi hedefleniyor.

Fenerbahçe'de kesin ayrılacak isimlerden Nabil Dirar'a 2 isim daha eklendi.

Milliyet'te yer alan habere göre; şu anda zayıf halka olarak, bekleneni veremeyen Mauricio Lemos ve Kemal Ademi görünüyor.

İki oyuncudan biri kiralık gidebileceği ifade ediliyor.

Sarı Lacivertli teknik sirektör Erol Bulut'un üzerinde durduğu en önemli konuların başında güçlü defans geliyor. Daha önce çalıştırdığı Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor'da bu özelliği ile dikkat çeken genç teknik adam bunu henüz Fenerbahçe'de gerçekleştiremedi.

Kaynak: Fotomaç