Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de tedavileri süren Perotti, Samatta, Valencia ve Lemos'a kupa maçında sakatlanan Jose Sosa eklendi.

Kaleci Altay Bayındır da gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düştü.

İç sahada üst üste 3 maçtır kaybeden Sarı Lacivertli takım, eleştirilerin odağı olurken, Gaziantep'te psikolojik bir savaş verecek.

Fenerbahçe teknik Direktörü Erol Bulut, eksikler nedeniyle kadroda ve saha dizilişinde zoraki değişikliklere gidecek.

Kaleyi Harun Tekin2in koruması bekleniyor. 

Son haftalarda beklentilerin altında kalan Gökhan Gönül'ün yerine sağ bekte Sangare'nin forma giyeceği de çıkan haberler arasında.

 Göbekte Serdar- Tisserand, solda Caner forma giyeceği, Sosa'nın yoklunduğu orta alanda Luiz Gustavo-Ozan, önlerinde ise Mert Hakan oynayacağı belirtiliyor.

Ferdi Kadıoğlu'nu kulübeye çekecek olan genç teknik direktör Bulut, kanatlarda Thiam ile Pelkas ikilisini sahaya sürecek.

En uçta ise geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine Papiss Cisse ile gol arayacak olan Fenerbahçe, tüm kozlarını bu 90 dakikada kullanacak.

Öte yandan kupada Karacabey Belediyespor'un 1-0'lık skorla eleyen Fenerbahçe, hız kesmeden ligde oynayacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı. 

Sarı Lacivertli çalıştırıcı Erol Bulut'un yönetiminde takım taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Sakatlıklıkları bulunan Perotti ile Valencia çalışmalarını salonda sürdürürken, Sosa Tolga, Lemos ve Samatta'nın tedavilerine devam edildi.

.

Kaynak: Fotomaç