Sarı-Lacviertli ekibin Teknik Direktörü Erol Bulut fikstüre isyan etti.. Sabah'ın haberine göre eylül ayında milli maçlar sonrası başlayan lige, Rize deplasmanında cuma günü start verdiklerini söyleyen sarı-lacivertliler, "Aynı hafta Galatasaray, İstanbul'da Gaziantep ile cumartesi karşılaştı. Trabzonspor-Beşiktaş maçı pazar günü oynandı. Başakşehir ise pazartesi sahadaydı" diyerek isyan etti.

"MİLLİ TAKIMA EN ÇOK OYUNCU GÖNDEREN TAKIMIZ"

Fenerbahçe teknik ekibi, "Kasım ayındaki milli ara sonrası, Ankara'da Gençlerbirliği ile cumartesi günü saat 16.00'da karşılaşacaklarını hatırlatıp, "Beşiktaş ile Başakşehir İstanbul'da aynı gün 19.00'da mücadele edecek. Pazar günü 19.00'da Trabzonspor-Erzurumspor ve Antalya-Aytemiz Alanya maçları var. Galatasaray ise pazartesi 19.30'da Kayseri'yi ağırlayacak. Fenerbahçe olarak milli takımlara en çok oyuncu gönderen takım konumundayız. Takım olarak doğru dürüst idman yapmadan maça çıkacağız. Bu nasıl fikstür" ifadelerini kullandılar.

EROL BULUT: HERKES FORMA ŞANSI BULABİLİR

Deneyimki teknik adamın Gençlerbirliği maçı öncesi elinde kalan isimlerle bir toplantı yapıp, "Hazır olun" mesajı verdi. Bulut "Milli takımlardan kimin nasıl döneceğini bilmiyoruz. Herkese forma şansı doğabilir" dedi.

Kaynak: Fotomaç

.