RODRIGUES VE HASAN ALİ YOK
Fenerbahçe’de sakatlıları bulunan Garry Rodrigues ve Hasan Ali Kaldırım Antalyaspor karşısında görev alamayacak. Galatasaray derbisinde son dakikalarda oyuna giren Hasan Ali'nin tabanlığında sorun çıkması üzerine ABD’ye yenisini yaptırmak için gittiği ve maça bu yüzden çıkamayacağı öğrenildi.
MOSES DİNLENDİRİLİYOR
Ligin ilk haftasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübünü ağırlayan Fenerbahçe’de karşılaşma esnasında sakatlanarak oyundan çıkan ve 5 haftadır sahalardan uzak kalan Moses, derbi öncesi sakatlığını atlatmıştı. Antalyaspor karşılaşmasında riske edilmeyecek olan oyuncu milli ara sonrası takımdaki yerini alacak.
Fenerbahçe sahasında oynadığı son 15 maçta yenilgi yüzü görmedi. Son yenilgisini 28 Ekim 2018 tarihinde Ankaragücü ile yaptığı maçta alan sarı-lacivertliler, oynadığı 15 maçtan 9 galibiyet ve 6 beraberlikle ayrıldı.

FENERBAHÇE’NİN ANTALYASPOR KARŞISINDAKİ MUHTEMEL 11’İ
Antalyaspor maçında taraftarların tribünleri tamamen doldurması beklenirken Fenerbahçe’nin karşılaşmaya şu şekilde çıkması bekleniyor: Altay- Isla, Zanka, Jailson, Dirar- Ozan Tufan, Gustavo, Emre- Tolga, Max Kruse, Vedat Muriqi

-Kaynak:Asist Analiz