Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayan Fenerbahçe 3-2 galip gelirken teknik direktör Ersun Yanal oynanan futboldan memnun kalmadı.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, “Bu kabul edilebilir değil” ifadelerini kullandı.

İşte Yanal’ın maç sonu açıklamaları;

“Biz başkanımızdan, en genç oyuncumuza kadar bir şeyleri değiştirmek için çaba sarfediyoruz. Oyunun hakimi değilsek bu kabul edilebilir değil, ben de kabul edemem. Çok iyi oyun oynadığımız ama 3 puan alamadığımız maçların da tedirginliği vardı. Kazanmanın ötesinde oynamamız gereken oyunu ve taraftarımızın beklediği oyunu anlamalıyız, bu güveni kendimizde bulmalıyız. Hiçbir şeyden çekincemiz yok.”

“FENERBAHÇE KAZANMIŞTIR AMA…”

“Yanlışlardan bahsetmek teknik bir iş. İyi oyunlarla, yaptığımız istatistiklerle buradayhız. Bu yaptığımız istatistikler ve oyunu tekrarlamalıyız. Tekrarlamamak için hiçbir nedenimiz, sebebimiz yok, çekincemiz yok. Bunu yapabilen bir takım olduğumuza göre bunu yapmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe kazanmıştır ama kazanmanın ötesinde oynaması gereken oyunu her zaman oynamalıyız.”