Zenit maçında penaltı kurtarıp maçın kazanılmasını sağlayan Harun mu, yoksa takıma abilik yapan kaptan Volkan mı? Zenit rövanşında cezası nedeniyle oynamayacak Isla mı, geçen hafta kadroya giremeyen Şener mi? Sadık, Skrtel mi, yoksa Sadık’ın yanına Serdar Aziz mi? Mehmet Topal ve Jailson beraber mi? Yoksa Mehmet’in veya Jailson’un yanında dün akşamın yıldızı Eljif Elmas mı? Ekici’nin yokluğunda 10 numara Zajc mı, yoksa Zenit maçının en iyilerinden Valbuena mı? Sağda Moses mı, yoksa Dirar mı? Yoksa Moses’ın sola atılıp, Valbuena’nın yedeği çekilmesi mi?

Yanal Cumartesi akşamına kadar bu sorulara cevap arayacak.

ZAJC, KONYASPOR MAÇINDA 10’U GİYECEK

Zenit maçından önce “Zajc geliyor” diyen Ersun Yanal, Sloven 10 numarayı Konyaspor maçına hazırlıyor. Cumartesi günü oynanacak zorlu maçta Fenerbahçe’nin ataklarını yönlendirecek isim olan Zajc ise fizik olarak hazır göründü. İtalya’dan hazır gelen ve forma verilmesi durumunda oynayabilecek durumda olduğunu söyleyen Zajc’a kondisyon ekibide geçer not verdi.

YANAL, VALBUENA’YI 10 NUMARA OYNATIP SÜRPRİZ YAPAR MI?

Yanal hafta sonunda oynanacak Konyaspor maçında varlık içinde yokluk yaşayacak… Ekici’nin sakatlığı, Tolgay’ın cezası, Benzia’nın da isminin TFF’de olmaması nedeniyle oynayamayacağı Konyaspor maçında Yanal, Zajc’a şans vermeyi düşünüyor. Tecrübeli teknik adam ayrıca sürpriz yapıp Valbuena’yı da 10 numara oynatma konusunu düşünüyor. .

KONYASPOR MAÇININ HAKEMİ AYDINUS İYİ GELİYOR

Fenerbahçe bir kez daha Fırat Aydınus’la… Olay Galatasaray derbisinden sonra Saracoğlu’nda 2-2 biten Erzurumspor maçını yöneten Aydınus’la Fenerbahçe bu sezon 4 maça çıktı. 3 maç berabere bitti, Bursaspor maçını kazandı. Aydınus şimdiye kadar, Fenerbahçe’nin ev sahibi olduğu 29 resmi maçta görev yaptı. Sarı-lacivertliler bu maçlarda 21 galibiyet 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.


Kaynak:Fotospor