Kasık ameliyatı geçiren Nabil Dirar, takımını Denizli deplasmanında yalnız bırakırken Garry Rodrigues ve Victor Moses'in durumları hala netlik kazanmış değil. Moses bireysel antrenmanlara devam ederken Rodrigues takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

EMRE'DE KORKULAN OLMADI

Arnavutluk maçında sakatlanan Emre Belözoğlu'nun ise durumu belirsizliğini koruyor.

Kırık süphesiyle muayene edilen kaptanda çatlak olduğu anlaşılması teknik heyet tarafından coşkuyla karşılansa da 39 yaşındaki oyuncunun Denizli deplasmanında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Korse yardımıyla da olsa oynamak isteyen kaptanın durumu, maç saatinde belli olacak.

Hasan Ali Kaldırım, sakatlığını atlatsa da maç eksiğinin olması, teknik direktör Ersun Yanal'ı arayışlara soktu. Takımda neredeyse alternatifi kalmayan oyuncunun Yukatel Denizlispor maçında ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.

MAX KRUSE'NİN DURUMU BELİRSİZ...

Bunca sakatlık haberinin ardından Max Kruse'nin de bu kervana katılması, Yanal'ın canını sıktı. Kasığında; ağrı hisseden Alman yıldız, idmanı yarıda bırakıp kendisine hazırlanan özel program dahilinde çalışmlara başladı.

31 yaşındaki oyuncunun Denizli deplasmanında oynayıp oynamayacağı, cumartesi yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek. Yıldız futbolcunun forma giyme şansı olsa da sarı-lacivertlilerin başarılı antrenörü Ersun Yanal, her ihtimali düşünüyor.

Tecrübeli teknik adam, Kruse'nin yokluğıunda Ferdi Kadıoğlu ve Miha Zajc'ı hazırlıyor. Zajc, bu sezon 11'de hiç oynamadı. Sloven oyuncu Başakşehir karşısında 17, Trabzon maçında 21 dakika süre alırken Antalya karşısında da 45 dakikada görev yaptı.

YANAL, FERDİ'Yİ HATIRLADI

Ferdi ise hazırlık maçlarındaki başarılı performansıyla Ersun Yanal'ın gözüne girmiş ve ligin ilk 4 haftasında süre almıştı.

Gaziantep FK karşısında 1 gol atan genç oyuncu, sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Ardından Başakşehir deplasmanında galibiyetin hazırlayıcısı olan 20 yaşındaki oyuncu, Ersun Yanal'ın da kurtarıcısı olmuştu.

Trabzon ve Alanya mücadelelerinde; Ferdi'yi oyuna kurtarıcı diye alan Yanal, genç yıldızı adeta kulübeye mahkum etmişti.

Moses ve Rodrigues'in yokluğunda; kanat forvetlerde Ferdi yerine Tolga ve Ozan'a şans vermesi sarı-lacivertli taraftarlarca macera olarak nitelendirilmiş ve Ersun Yanal eleştirilmişti.

Kaynak:Asist Analiz