Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun YanalReal Madrid maçının ardından basın toplantısında transfer ve takımın durumuyla ilgili bilgiler verdi. 

"TAKIMIMIZI GÖRME İMKANIMIZ OLDU"

Seviyesi yüksek ve belki de futbolun zirvesindeki takımlarla oynama fırsatı bulduğumuz bir alandı. Bizim buradaki varoluş nedenimiz Fenerbahçe'nin gücü ve itibarıydı. Yeni kurmaya çalıştığımız takımı görme imkanımız oldu. Bu eksikleri tamamlama adına, birçok oyuncuyu kullanma adına fırsat bulduk. 

"BEKLENTİYİ EN KISA SÜREDE YAŞATMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Artık ligi hazır hale getirmeye çalışacağız. Ayrıca takımımızın daha da güçleneceği süreci ve beklentiyi en kısa sürede yaşatmaya çalışacağız. Tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum. 

''FERDİ KADIOĞLU'NA KİRALAMA SİNYALİ''

Herkese zaman zaman sıra gelecek ve kimi oyuncular bekleyecek. Bugün sadece iki oyuncumuzu denemedik. Onun dışında tüm oyuncularımızı denedik. Şu anda maksimum 24 kişilik kadroyla lige hazırlanacağız. 4'ü kaleci. Kadroyu belirlemeye çalışıyoruz. Bu rekabetin içinde kalacak oyuncuları belirlemeye çalışıyoruz. Ferdi de bunlardan birisi. Oynayarak gelişmesi için kendi takımımızdaki süre alma planıyla, kendisinin gelişebileceği yerdeki süre alma planı için ince düşünmek zorundayız. Devamlı oynayabileceği bir alana ihtiyaç olacak. Olmazsa da bizim takımda devam edecek. 
 

''KOLOROV KENDİSİNİ KANITLAMIŞ BİR OYUNCU''

Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığından dolayı sol bek ve Kolarov transferi üzerine gelen soruya yanıt veren Ersun Yanal, "Kolarov'un kendisini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu ve aynı zamanda mevkisinde de çok iyi olduğunu söylerken, "Bu kadar kısa sürede opsiyonları %100 takıma uyacak transfer yapmak zor. Bugün Dirar'ı denedik. Oldukça iyiydi. 3 gün önce geldi ve 4. antrenmanını yaptı." dedi. 

Kaynak:Futbolarena