"İYİ BİR OYUN OYNADIK"


Kasımpaşa galibiyetini değerlendiren Ersun Yanal, "Bugün kazandık, iyi bir oyun vardı. Zaman zaman stresten üstünlüğümüzü kaybettik. Ancak oyunun belirli bir bölümünde üstünlüğümüzü kabul ettirdik. Skoru bulmak en büyük dert. Biz bu sene bunu çok sık yaşadık." dedi.

ŞAMPİYONLUK SORUSUNA YANIT

"Taraftarlar seneye şampiyon olmak istediklerine yönelik tezahüratlar yaptı, neler söleyeceksiniz?" şeklindeki soruya yanıt veren Ersun Yanal, "Bu sene Fenerbahçe, kendi istatistiklerini de değiştirdi. Hiçbirimizin mutlu olmadığı, memnun olmadığı, hepimizin düşünmesi gereken bir sezon. Bundan sonraki süreçte şapkamızı önümüze koyarak yapabileceklerimizi düşünmeli ve önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlamalıyız. Üç maçımız var ve bu üç maçı kazanmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

"GELECEK SEZONUN KARARLARINI..."

"Mathie Valbuena gelecek sezon takımda kalacak mı?" sorusuna da yanıt veren Ersun Yanal, "Önümüzdeki sezonu konuşmak için üç maçın bitmesini bekleyeceğin. Üç maç bittikten sonra kararlarımızı sizinle paylaşacağız. Taraftarlara bu seneki sabırlarından dolayı teşekkür ederim. Kalan üç maçı kazanarak onları mutlu ederek sezonu kapatmak istiyoruz." dedi.

G.SARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ İÇİN YANITI

Galatasaray - Beşiktaş derbisi hakkında da görüşü istenen Ersun Yanal "Türkiye Ligi'nde bu derbiler çok yaşandı. Biz kendi sürecimizle çok ciddi şekilde meşguluz. Ligin diğer maçları ve sonuçları bizim dışımızda gelişiyor. Biz 3 maçı da kazanıp, kazanmış bir takım olarak sezonu bitirip, önümüzdeki sezonun hazırlığını yapmak hedef." diyerek sözlerini noktaladı.




Kaynak:Sporx