Kariyerinde Kadıköy'de oynan 27 Galatasaray derbisinde hiç yenilgi görmemiş ve en iyi maçlarını ezeli rakibe karşı çıkaran Volkan'ı oynatmak istiyor. Hata yaparsa diye korkuyor. Çıktığı her maçta gol yiyen Harun'a güvenmiyor.

Isla'nın sakatlığı zorluyor. Aslında Dirar'ı sağ beke çekip, Moses'ı önünde oynatma fikrine soğuk değil.
Skrtel'in stoperdeki yeri garanti de, Serdar'la mı, Sadık'la mı derbiye 11'de başlayacağı konusunda henüz karar veremedi.

TOLGAY ARSLAN DERBİDE 10 NUMARA JAILSON SAHADA

Ersun Yanal G.Saray derbisinde çift ön libero düşünüyor. Ekici'nin yokluğunda Jailson'u Topal'ın yanında deneyip, Mehmet Ekici'nin yokluğunda Tolgay Arslan'ı 10 numara gibi oynatmayı planlıyor. Yanal devre arasında 10 numara diye alınan Zajc'ın ise 11 oyuncusu olmadığı fikrinde. Alper Potuk'u Zajc'ın önünde düşünüyor.

SOL KANAT İÇİN ELİF, ALPER YA DA İSMAİL SÜRPRİZİ

Moses'ın sol kanatta oynadığı 4 maçta F.Bahçe 1 galibiye 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 7 puan kaybetti. Moses'ın sağ kanatta oynadığı 5 maçta ise Fenerbahçe 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 4 puan bıraktı. G.Saray derbisinde Yanal, Moses'ı solda oynatmak istemiyor. Ama Valbuena'ya da defansa destek vermediği için güvenmiyor. Yanal'ın sol kanatt Alper, Elif ya da İsmail'le sürpriz yapması ise gündemde.

Sağda ise favori Dirar. Ama Isla yetişmezse sağ beke geçebilir. O sağ beke geçerse Moses sağa gelecek. Ya da Moses solda kalıp, Ayew sağa geçecek.



Kaynak:Fotospor