ERSUN YANAL TAKVİYE İSTEDİ

Victor Moses ve Garry Rodrigues'in sakatlıklarıyla kanat forvet pozisyonunda sıkıntı yaşayan Yanal, bu pozisyon için transfer istedi.

İki yıldızın sakatlıklarıyla kanat forvetlerde; Tolga Ciğerci ve Ozan Tufan'ı kullanan deneyimli teknik adam, hücumda istediği katkıyı iki oyuncusundan da bir türlü alamamıştı.

Hücumdaki üretkenliğin azalması, Ersun Yanal'ı da arayışlara soktu. Deneyimli teknik adam, A Milli Takım'ın ve Fortuna Düsseldorf'un başarılı isimlerinden Kenan Karaman'ı kadrosunda görmek istediğini yönetime iletti. Yanal'ın bu isteği üzerine Damien Comolli de soluğu Stade de France'ta aldı.

DAMIEN COMOLLI İZLEDİ

Ay-yıldızlıların Fransa ile oynadığı maçı tribünden takip eden Comolli'nin 25 yaşındaki oyuncu için ülkesine gittiği öğrenildi.

Moses ve Rodrigues'in sakatlıklarıyla bir kez daha macera yaşamak istemeyen Yanal'ın; hem kanat forvet hem de santrfor bölgesinden forma giyebilen gurbetçi oyuncuyu kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

KANARYA TEKLİF YAPMAYA HAZIRLANIYOR

25 yaşındaki oyuncunun menajerliğini; sarı-lacivertlilerin Alman yıldızı Max Kruse'nin de temsilciliğini yapan Ersin Akan yapmakta.

Fenerbahçe Yönetimi, Akan aracılığıyla Fortuna Düsseldorf kulübüyle iletişime geçmek için kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler, gurbetçi yıldızı satın alma opsiyonlu bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Kenan, bu sezon Fortuna Düsseldorf ile 7 Bundesliga maçına çıkıp 4'ünde sahaya ilk 11'de başladı. Rakip fileleri 1 kez sarsan milli yıldız, 1 de asistlik performans sergiledi.

EURO 2020 Elemeleri'nde tarih yazan A Milli Takımımızın kadrosunda yer alan Kenan, İzlanda, Moldova ve Fransa maçlarından ilk 11'de başladı. Andorra karşısında ise oyuna sonradan dahil olmuştu.

Kaynak:Asist Analiz