Avrupa hedefini kaybeden, Süper Lig'de küme düşme endişesi olmayan Fenerbahçe'de başta sözleşmesi sona eren oyuncular olmak üzere genel bir rehavet havası eserken teknik direktör Ersun Yanal'dan sert bir ikaz geldi. 

Fenerbahçe'ye yakışır bir kapanış yapmaları gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Bu sezon camiamızı fazlasıyla üzdük. Kapanışı güzel yapmak ve bir nebze olsun taraftarımızın gönlünü almak zorundayız. Son maçın son düdüğü çalana kadar formanın hakkını vermenizi istiyorum" ikazında bulundu.

Fenerbahçe gibi oynayın

Erzurumspor'un kümde kalma mücadelesi verdiğini belirten Ersun Yanal, "Hem rakibimize hem de armamıza saygı için sahada elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Lig bitti düşüncesi içinde bir psikolojiye girip kulübümüze eleştiri getirecek bir duruma izin veremeyiz" ifadelerini kullandı. 

Sadece Erzurum değil, Antalyaspor maçında da aynı ciddiyeti istediğini vurgulayan "Son noktayı Fenerbahçe gibi koyacağız" şeklinde konuştu.

Mehmet Topal'ın sakatlığı ve Eljif Elmas'ın cezası sebebiyle kadroda mecburi rotasyon yapacak olan Yanal'ın Erzurum maçında başka bir değişikliğe gitmeyeceği ve aslarını sahaya süreceği öğrenildi.

Kaynak:Türkiye