ÖNCE TEBRİK ETTİ SONRA UYARILARDA BULUNDU 

Ersun Yanal antrenman öncesinde yaptığı toplantıda önce milli takım performansları için futbolcularını tebrik ederken sonrasında bir önceki milli aradan sonra yaşanan ritm bozukluğuna dikkat çekerek Yukatel Denizlispor maçı öncesinde uyarılarda bulundu. 

SEZONU MÜTHİŞ AÇTI, ARADAN SONRA DURDU

Sezona o zamanki adı Gazişehir Gaziantep olan Gaziantep FK karşısında alınan 5-0'lık galibiyetle başlayan Kanarya sonrasında Başakşehir'İ deplasmanda 2-1 devirirken, Trabzonspor ile sahasında berabere kaldı.

SEZONUN İLK YENİLGİSİ ALANYASPOR'DAN

Ardından ise A Milli Takımımız'ın önce Fransa'yı Konya'da duman ettiği milli araya girildi. Ancak o milli aranın dönüşü Fenerbahçe için hiç de hayırlı olmadı. Sarı-lacivertliler eylül ayındaki milli ara sonrası ilk maçta lider Alanyaspor ile karşı karşıya gelirken sonrasında 'kural hatası' tartışmalarının yaşanacağı mücadeleyi 3-1 kaybetmişti.

MİLLİ TAKIM DÖNÜŞÜ 4 MAÇTA 8 PUAN KAYIP

Ankaragücü galibiyeti takıma bir nebze nefes aldırsa da önce Galatasaray beraberliği ardından Antalyaspor yenilgisi ile Fenerbahçe 4 maçta 8 puanlık kayıp yaşadı.

Benzer bir durumun tekrarlanmasını istemeyen teknik direktör Ersun Yanal da futbolcularının bu konuda dikkatini çekti.

'AYNI HATAYI TEKRARLAMAMALIYIZ'

Sezona ilk 3 haftada 7 puan alarak başladıklarını hatırlatan Yanal sonrasındaki 4 maçta ise 4 puanda kaldıklarını belirtirken "Aynı hatanın tekrarlanmasını istemiyorum. Bu nedenle deplasmanda Denizlispor ile oynayacağımız karşılaşma çok kritik" ifadelerini kullandı. 

'DENİZLİ YENİ BAŞLANGIÇ İÇİN ÇOK İSTEKLİ OLACAK'

Teknik direktör Yücel İldiz ile yollarını ayırıp takımın başına Mehmet Özdilek'i getiren Yukatel Denizlispor'un yeni bir başlangıç için bu maçta çok istekli olacağını da dile getiren deneyimli çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

'RAKİBİMİZ TOPARLANMA FIRSATI BULDU'

"Denizlispor son dönemde kötü sonuçlar aldı ancak hoca değişikliği ile birlikte milli arada toparlanma fırsatı buldular. Ligdeki görüntülerinin bizi yanıltmaması lazım. Herkesin en iyi mücadeleyi ortaya koymasını istiyorum. Bir önceki aradaki kabusu yeniden yaşamayalım."