Her maçın final olduğunu vurgulayan Ersun Yanal, "Bu süreçte forma giymek istiyorsanız savaşmak zorundasınız. Benim takımımda isimlerin bir önemi yok. Sadece savaşanlarla yola devam ederim" dedi. "Ben kimseye forma vermem, hak eden kadroya girer" vurgusunda bulunan tecrübeli hoca "Her şey siz bağlı. Antrenmanlarda çok çalışan, hak eden sahaya çıkar. Kadroyu ben yapacağım ama ilk on birde kimlerin görev alacağına sergileyeceğiniz performanslarla siz karar vereceksiniz" sözleriyle oyuncularını motive etti.

"YENEMEYECEĞİNİZ RAKİP YOK"

Süper Lig'de kolay maç olmadığının altını çizen Ersun Yanal "Ancak takım oyununu eksiksiz sergilersek yenemeyeceğimiz rakip yok" derken "Sizden karakterinizi sahaya koymanızı istiyorum" ifadesinde bulundu.

"SOLDADO'YU BESLEYİN"

Fenerbahçe, Ankaragücü maçının hazırlıklarını salı günü yaptığı idmanla sürdürdü. Sakatlık önleyici egzersizlerle başladıkları idmanda top kapma ve pas çalışmaları yapan sarı-lacivertliler daha sonra iki gruba ayrıldı. Bir grup yan top ve şut antrenmanı gerçekleştirirken, diğerleri hücum ve defans organizasyonlarına yoğunlaştı. Ersun Yanal, son üç maçı da boş geçmeyen Soldado'yla yakından ilgilenirken, oyuncularına İspanyol yıldızı daha çok topla buluşturma talimatı verdi. 




Kaynak:Türkiye