Sarı-Lacivertliler sadece antrenmanların yapıldığı, fiziksel bir kamp dönemi yaşamayacak. İki sezondur şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran fakat sezonun ilk yarısında iyi bir oyunla en yakın rakibine 8 puan fark atan Fenerbahçe ikinci yarıda da bu durumun devam etmesi için her şey yapılacak. Bu bağlamda devre arası kampını çok iyi geçirmek ve ilk yarıya göre daha iyi bir ikinci yarı yaşamak isteyen teknik ekip oyuncuları bu döneme sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak da hazırlayacak.

Buna göre kamp boyunca teknik ekip adeta bir mentör gibi oyuncuları ikinci yarıda yaşanacak çetin savaşa hazırlayacak. Yaşanabilecek herhangi bir ters durumda oyuncuların psikolojik olarak düşmesine istemeyen teknik direktör Ersun Yanal bu yönde telkinlerde bulunarak oyuncuları bu duruma hazır tutmak istiyor. 

TÜM DETAYLAR GÖZDEN GEÇİRİLECEK

Yaşanabilecek olumsuz etmenlere gelince... Seri puan kayıpları, peşpeşe hakem hataları, saha dışında yaşanacak demeç savaşları, camiada meydana gelecek saha dışı sorunlar, rehavet, kendine fazla özgüven... İşte tüm bu olumsuzluklardan Sarı-Lacivertli futbolcuların en az hasarla çıkması, için teknik heyet yoğun bir çaba gösterecek. Yöneticilerin de bu konuda hem teknik heyete hem de futbolculara tam destek verecekleri öğrenildi.