Tribünler Valbuena'nın takıma dahil olması ve Reyes'in orta sahada oynamaması gerektiğini uzun süredir dile getiriyordu. Hollandalı da önce Valbuena'yı takıma monte etti. Ardından Reyes'i orta sahada kullanmadı.


Koeman şimdi de taraftarın uzun süredir takımda görmek istediği Barış Alıcı'yı kazanmaya çalışıyor. Hollandalı çalıştırıcı genç futbolcu ile yaptığı özel görüşmede kendisine forma şansı vereceğini ifade etti. Alanyaspor maçının son bölümünde Barış'ı oyuna almayı planlayan Koeman, Şener'in sakatlığı ve buna bağlı olarak yaşanan taktik değişikliği sebebiyle futbolcuya şans veremedi.

"Forma senin"

Hollandalı çalıştırıcı, Barış Alıcı'yı ilk planda kupa maçlarında oynatacak. Bu maçlarla genç futbolcuyu yavaş yavaş hazırlayacak olan Hollandalı, ligde de kendisinden yararlanacak. Genç futbolcu U21 takımının Ümraniye ile oynadığı hazırlık maçında forma giymişti. Bu mücadeleyi yerinden izleyen Koeman, Barış'ı özel olarak takip etti. Barış kendisiyle yapılan görüşmelerde oynamak istediğini ifade etti. Bu görüşmelerde yetkililerin dikkatini çeken önemli bir detay da futbolcunun olgun tavırları oldu. Sarı-lacivertliler Barış'ın altyapısını bu işin uzman kulüplerinden olan Altınordu'da almasının önemli bir avantaj olduğunu belirttiler.

Kaynak: Milliyet