Fenerbahçe'de Trabzonspor derbisi yaklaştıkça teknik direktör Erwin Koeman işleri daha sıkı tutmaya başladı..

Hafta başından beri oyuncularına uyarılarda bulunup Trabzonspor'un zayıf yönlerini anlatan usta hoca, dünkü idman öncesinde de bir toplantı yaptı..

"Sezon içindeki en kritik maçlarımızdan birine çıkacağız" diyerek söze başlayan sarı-lacivertli çalıştırıcı şöyle devam etti:.

"Daha önce de söyledim; ben böyle bir kulübe, böyle bir kadroya 13. sırada olmayı yakıştıramıyorum. Hem yönetim hem taraftar sezon başından bu yana bu takıma inandı..Şanssız dönemler oldu ancak artık toparlandık. Trabzonspor galibiyeti pek çok konuda güvenimizi yükseltir. Yükselişe geçmek için, taraftarın gönlünü almak için, arma için kazanacaksınız.".

KOEMAN'DAN YAKIN İLGİ

İdman sırasında sarı-lacivertli futbolcuların neşeli halleri gözden kaçmadı. Bunda Koeman'ın da payı vardı.
.
Hollandalı teknik adam, zaman zaman çalışmayı durdurup uyarılarda bulunurken, bazı isimlerle birebir ilgilenmeyi de ihmal etmedi..

FREY: "ÇOK İYİ BİR HOCAMIZ VAR"

İsviçreli golcü Michael Frey, Koeman'a övgüler dizdi. 24 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor'la oynayacakları maçın özel bir mücadele olduğunu söyledi.
.
Frey "Kazanmak istediğimiz bir maç ve kolay olmayacağını da biliyoruz. Ama bizi hem fiziksel hem de mental anlamda iyi hazırlayan bir hocamız var. Bu maça hazır olacağız" ifadesini kullandı..