Fenerbahçe’deki sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Caner Erkin’in takımdaki geleceği ile ilgili önemli bir açıklama geldi.
Radyospor’a konuk olan Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Murat Aşık, adı teknik direktör Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Inter ile anılan Caner’in, Milano ekibiyle 1 ay önce görüştüğünü dile getirdi.

Murat Aşık, “Caner, Inter yöneticileriyle İstanbul’da görüşüp, prensipte anlaştı” ifadelerini kullanırken; Caner’in menajeri Batur Altıparmak ise konuyla ilgili olarak “Benim bir bilgim yok” demekle yetindi.

AZİZ YILDIRIM GEÇİŞTİRMİŞTİ

Düzenlediği basın toplantısında konuya değinen Aziz Yıldırım, 'Caner Erkin için bir karar daha yok. Hocanın düşüncesi net olarak nedir diye sorduk. Hocamız bir kaç gün içerisinde kararını bize bildirecekler.' demişti.

MANCİNİ'DEN YEŞİL IŞIK

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye Napoli maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçeli Caner Erkin'in transferi hakkında soru soruldu. Tecrübeli teknik adam, Caner Erkin hakkında, "Kişisel olarak onu tanımıyorum. Bonservis bedeli olmayan bir oyuncu. Sezon bitiminde yaşı ilerlememiş bonservissiz oyunculara yönelmek iyi bir çözüm. Bu tip oyuncular hem tecrübe hem de kalite katar. Ancak onu alacağız diyebilmek için çok zaman var" şeklinde konuştu.


Kaynak : Mynet/spor