Geçtiğimiz perşembe gecesi saat 19.07'de başlayan 'Fener Ol' kampanyasında son durum Başkan Ali Koç'un yüzünü güldürdü. Fenerbahçe'yi ekonomik darboğazdan çıkarmak ve UEFA Fairplay kurallarına uymak için başlatılan ‘Fener Ol’ kampanyasında taraftarlar taşın altına elini koyuyor. Sarı Lacivertliler, gerek kısa mesajla ve gerekse direk para yatırarak kampanyaya büyük desteğini ortaya koydu.

Gelen bilgilere göre daha şimdiden 20 milyon TL'yi aşan yardımın büyük bir hızla yükselmeye devam ettiği belirtiliyor.

Bilindiği gibi bu toplanan paraya, 10 bin TL ve üzeri yatırılan paralar dahil değil. Dolayısıyla aslında toplanan paranın çok daha fazla olduğu da biliniyor.

Galatasaray derbisi çok önemli

Başkan Ali Koç, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisinin ‘Fener Ol’ kampanyasına büyük etkisi olacağını düşünüyor. Eğer takım galibiyet alırsa yağmur gibi yardım akacağını, taraftarın bu moralle daha çok katkı yapacağını ve hedeflerine daha kısa sürede ulaşacaklarını söylüyor. Hem Avrupa'da hem Türkiye'de şampiyonluğa oynayan, borçlarını yapılandırmış, ödemelerini bir sisteme oturtmuş, oyuncuları genç, futbolu Avrupayi bir takıma sahip olmak için bu kampanyanın çok büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Ali Koç, planlarını tutturmaları durumunda kötü günlerin tamamen geride kalacağını ve Fenerbahçe'yi çok güzel günlerin beklediğini belirtiyor.



Kaynak:Fotospor