Gelecek sezon, yepyeni bir kadro kurmak isteyen F.Bahçe'de yöneticiler, transfer için görev bölümü yaptı. Sarı-lacivertlilerin hedefindeki ilk isim Shakhtar Donetsk'in sol kanat oyuncusu Taison.
Fener, Ukrayna ekibi ile sözleşmesi Aralık 2017'de bitecek olan Brezilyalı yıldızın transferi için yoğun çaba sarf ediyor. Instagram hesabından Fenerbahçe sayfalarını beğenen Taison da bu transfere göz kırptı.

Fenerbahçe’de, Taison'ın plasesi ise Joel Campbell. Sarı-lacivertliler, bonservisi Arsenal'da olan Kostarikalıkanat oyuncusuyla görüşmek için İngiltere'ye çıkarma yapacak. Asbaşkan Ali Yıldırım'ın, geçen günlerde bu transfer için menajer Muzzy Özcan ile bir araya geldiği ortaya çıktı. Arsenal'ın, 6 kez başka takımlara kiraladığı Campbell'ı gelecek sezon da kadrosunda düşünmediği ifade edildi.

Müstakbel Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Sow'un takımda kalmasını istemediği belirtildi. Deneyimli hocanın, bu mevkiye Wolfsburg'da oynayan Mario Gomez'in transfer edilmesi yönünde yönetime rapor verdiği ifade edildi. Lens için de girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin, her ihtimale karşı Schalke 04 forması giyen ve Sevilla'da kiralık olan Yevhen Konoplyanka ile de görüştüğü kaydedildi.