Sarı-lacivertlilerin sakat oyuncularının iyileşmesiyle herkes rahat bir nefes aldı. Ligin en kritik haftalarına girecek olan sarı-lacivertliler, tam kadro olarak çalışmalara başlamaya hazırlanıyor. 

Sakatlıkları bulunan Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar'dan iyi haberler geldi.Son maçlarda takımdaki yerlerini alamayan bu iki yıldız futbolcu iyileşti ve takım antrenmanlarına dahil oldu. Valbuena ile Dirar'ın takıma dahil olmasıyla Ersun Yanal ve teknik heyet rahatladı.

Orta saha ve kanatlar bu sayede güçlendi. Kalan 8 maçın tamamını kazanmak isteyen sarı-lacivertlilerde özelikle Nabil Dirar'ın yokluğu fazlasıyla hissediliyordu. Sakatlığı devam eden Mehmet Topal'ın da tedavisi devam ediyor. Henüz takıma katılmayan tecrübeli futbolcunun önünde halen daha zaman var. İlk hedef gelecek hafta oynanacak olan Ankaragücü deplasmanına Mehmet Topal'ı yetiştirmek.

Ancak devamında oynanacak olan Galatasaray derbisi de düşünüldüğü için Mehmet Topal ile ilgili risk alınmayacak. Tam olarak hazır olmadan kadroya dahil edilmeyecek. Bu çerçeveden bakıldığında başarılı isim derbide sahada olacak. Fakat Ankaragücü maçında ise kulübede olabilir. Mehmet Topal dışında eksik futbolcusu kalmayan takım, derbi maça tam kadro çıkmayı planlıyor. 



Kaynak:Milliyet