Süper Lig 31. hafta maçında KasımpaşaFenerbahçe'yi ağırladı. Fenerbahçe sahadan 4-1 galip ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maçın 31. dakikasında Josef de Souza, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içine girip pasını altıpas içindeki Josef de Souza'ya gönderdi. Topa koşan Josef de Souza bekletemeden kaleye vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

52. dakikada Kasımpaşalı İlhan Depe'nin vuruşunda Skrtel'e çarpan top ağlarla buluştu, maça eşitlik geldi: Sağ kanattan gelişen atakta Strahil Popov kısa pasını ceza sahası yayı içindeki Bernard Mensah'a gönderdi. Bernard Mensah kaleye şutunu çekmek istedi ancak bu pas oldu. Bu topla buluşan İlhan Depe altıpasın sol çaprazından kaleye şutunu çekti. Bu topun kaleye gitmesini engelleyen Martin Skrtel dokunuşunu yaptı ve topu kendi ağlarına gönderdi.

Sarı-Lacivertli takımda Şener Özbayraklı, 64'te tekrar Kanarya'ya üstünlüğü sağladı: Ceza sahası yayı önüne kadar topla ilerleyen Giuliano kısa pasını ceza sahası içine hareketlenen Şener Özbayraklı kontrol etti. Ceza sahası içi sağ çaprazda şutunu çekti ancak bu top Olivier Veigneau'dan geri döndü. Fransız oyuncu yerde kaldı. Dönen topla buluşan Şener Özbayraklı tekrar şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturdu.

Fenerbahçe'nin 3. golü 74'te Valbuena'dan geldi: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Giuliano ceza sahası içinde korner çizgisine inip pasını altıpas içine gönderdi. Altıpas içinde bu topa Mathieu Valbuena vuruşunu yaptı ve Fenerbahçe, Mathieu Valbuena'nın golüyle skoru 3-1'e taşıdı. Golün ardından Kasımpaşalı futbolcular, Giuliano'nun topu dışarıdan çevirdiği yönünde itirazlarda bulundu.

Vincent Janssen, 90+4'te attığı golle sonucu belirledi, Fenerbahçe karşılaşmadan 4-1'lik skorla 3 puanı alarak ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe 63 puanla ve maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 40 puanla 9. sırada kaldı.