Devre arasında kadrosunu yıldız isimlerle takviye eden Fenerbahçe'nin, sezon başında Braga'da forma giyen kanat oyuncusu Fabio Martins'e teklif götürdüğü ortaya çıktı.

8 milyon euro piyasa değeri olan yıldız oyuncu sarı-lacivertli takıma gelmek istemesine rağmen transferin gerçekleşmediğini söyledi. Kulübünün Al Shabab ile anlaştığını belirten Portekizli sol kanat oyuncusu, yaşananları anlattı

İşte Martins'in açıklamaları;

"4 takımdan teklif aldım. Biri Al Shabab, biri İspanya 2. lig ekibi, diğeri İngiltere 2. lig ekibi ve bir diğeri de Fenerbahçe'ydi. 2. Lig kulüpleri benim ilgimi çekmedi. Aslında iyi projeleri vardı ancak finansal olarak da dikkat çekici değildi..Fenerbahçe'nin projesi beni çok heyecanlandırdı, Avrupa'da devam etme şansı vardı. Aslında Braga'dakinin altında bir teklif yapıldı ancak Avrupa'da, birçok önemli ismin olduğu bir takımda devam etmek istediğim için kabul ettim.

.Benim Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmeme rağmen, Fenerbahçe Braga ile anlaşma sağlayamadı. Ardından Al Shabab, kulübümle anlaştı ve bana da gitmekten başka çare kalmadı..

Suudi Arabistan Ligi'ne gitmek benim için zorluydu. Teknik açıdan, teorik açıdan zayıf bir ligdi. Ancak burada şimdi iyi durumdayım, iyi de bir sözleşmem var. Gelirken amaç iyi bir sezon geçirmek ve sonrasında daha iyi bir sözleşme almaktı."

Fotomaç