İngiliz devi Chelsea’nin 21 yaşındaki stoperi için kiralama formülü masada. Danimarka Milli Takımı’nda Kjaer ile birlikte forma giyen Christensen, ön libero ve sağ bekte de oynayabiliyor. Kararı Antonio Conte verecek.

Simon Kjaer'i 13 milyon Euro karşılığı İspanyol ekibi Sevilla'ya satan Fenerbahçe, savunma bölgesine yapacağı takviye için yoğun mesai harcıyor. Kjaer'in transferinden gelecek paraylahangi oyuncunun satın alınacağı, hangisinin kiralanacağı belli değil.

Ancak stopere kesin bir takviye yapılacak. Milan'ın kadrosunda düşünmediği Gustavo Gomez için temaslarınısürdüren sarı-lacivertliler, bir diğer taraftan da bonservisi Chelsea'de bulunan Andreas Christensen'i kiralamanın peşinde.

Kjaer’in Danimarka Milli Takımı'ndan partneri olan 21 yaşındaki genç stoper, geçen sezon Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ta kiralık forma giymişti.
Danimarkalı savunma oyuncusunun daha fazla süre alabilmek için Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı kaydedildi. Christensen hakkındaki son kararı Chelsea Menajeri Conte verecek.

Sağ stoper, sol stoper, ön libero ve sağ bekte oynayabilen Christensen, geçen sezon Mönchengladbach formasıyla 36maça çıkıp 4 gol kaydetti.