Fenerbahçe'nin çılgın transfer harekatı sürüyor. Sarı-Lacivertli ekip iki günde üçüncü transferini gerçekleştirecek. İşte o isimler...
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda 10 numara pozisyonu için de çalışmalar yürüten Fenerbahçe Yönetimi, Ben Arfa ve Lucas Lima transferinde yaşanan pürüzlerin ardından Zenit'in Brezilyalı oyuncusu Giuliano'ya gözünü dikmişti.

SOLDADO, GİULİANO VE...

Son bir haftadır yapılan yoğun görüşmelerin ardından Rus kulübü ile anlaşmaya varıldı. Zenit Kulübü, Fenerbahçe'nin başlangıçtaki kiralama önerisini kabul etmemişti. Ardından sarı-lacivertliler yeni bir teklifle Rus takımının kapısını çaldı. Son pazarlıklar sonrası taraftar prensipte el sıkıştı.
Zenit'in 2016 yılında Gremio'dan 7 milyon Euro karşılığı transfer ettiği 27 yaşındaki Giuliano, geçen sezon 38 resmi karşılaşmada sahaya çıktı ve 17 gol- 13 asist ile oynadı.Tam adı Giuliano Victor de Paula olan sambacı, Mancini'nin Zenit'in başına geçmesinden sonra ikinci planda kaldı. Fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı oyuncunun da Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak baktığı ve bu transferin de bugün açıklanacağı öğrenildi.

İşte Sarı-Lacivertlilerin beklediği üçüncü transfer...

Fenerbahçeli yöneticilerin Chelsea'nin sol beki Kenedy için de masaya oturduğu, bu transferin de en geç önümüzde hafta sonuçlanacağı belirtildi.
Sol bek ve sol kanatta forma giyen yıldız futbolcuyu Conte, yeni sezon kadro planlamasında düşünmüyor.
Chelsea oyuncuyu İngiltere'den bir kulübe kiralamak istese de Fenerbahçe bu transferde ısrarcı...