Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma Kasımpaşalı futbolcuların santra vuruşuyla başladı.

6. dakikada Robin Van Persie, defansın arkasına atılan topa hareketlenerek ceza alanında sol çaprazdan kaleye şutunu çekti ancak Kasımpaşa kalecisi Ramazan Köse topa rahatlıkla hakim olmayı başardı.

Van Persie, 11. dakikada kaleyi çaprazdan yokladı, top az farkla auta gitti. 

Hasan Ali, 21. dakikada gördüğü sarı kart sonrası bir sonraki maç için cezalı duruma düştü. 

26. dakikada Volkan Şen'in çizgiye inip açtığı ortada Van Persie kale önünde iyi yükseldi fakat top az farkla dışarı gitti. Sarı-Lacivertliler, 28'de bir tehlikeli pozisyon daha yarattı. Hasan Ali'nin pasında Diego, müsait pozisyonda topu dışarı attı. 

Diego golü buldu! 1-0

Diego, 37. dakikada ceza sahasının gerisinden düzgün bir vuruşla ağlarla buluştu. Gol sevinci sırasında köşe gönderini tekmeleyen Brezilyalı futbolcu sarı kart gördü. 

Titi, Penaltı! Kırmızı Kart! 2-0

Kasımpaşalı Titi, ilk yarının son anlarında Volkan Şen'i ceza sahası içerisinde ayağına basarak düşürdü. Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım, penaltı noktasını göstererek Kasımpaşalı oyuncuyu kırmızı kart ile saha dışına gönderdi. Topun başına geçen Hollandalı Süperstar Robin Van Persie, sert bir vuruşla topu sol direğinden iç kısmından ağlara gönderdi.

Fenerbahçe, ikinci yarıya aynı 11'le başladı. Kasımpaşa'da ise bir değişiklik yapıldı. Tunay Torun, oyundan çıktı. Tunay'ın yerine Oliver Veigneau girdi. 

Diego ikinci gole çok yaklaştı

49. dakikada Gökhan Gönül ileri çıkıp atağa destek verdi, topu Diego'nun önüne bıraktı. Brezilyalı yıldızın sert vuruşunda kaleci Ramazan topu güçlükle kornere çeldi. 

63. dakikada Volkan Şen, Gökhan Gönül'ün önüne müthiş bir pas attı. Gökhan Gönül de bekletmeden Van Persie'ye verdi. Hollandalı oyuncunun tehlikeli şutunda savunma topu uzaklaştırdı. 

Castro, 67. dakikada sağdan ortaladı. Ceza sahası içerisinde bulunan Malki, klas bir vuruşla topu kaleye yolladı. Volkan güçlükle gole engel oldu. 

68. dakikada orta sahadan topu alan Volkan Şen, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atamadı. 

Fenerbahçe, 72. dakikada üç oyuncu birden değiştirdi. Ozan, Volkan Şen ve Robin van Persie oyundan alınırken yerlerine Alper, Fernandao ve Mehmet Topuz dahil oldu. 

Alper Potuk'tan muhteşem gol! 3-0

75. dakikada ceza sahası içerisinde rakibinden bacak arası çalımı ile müthiş bir şekilde sıyrılan Alper Potuk, yine aynı güzellikte ağları ''sıfır'' diye tabir edilen noktadan havalandırarak farkı 3'e çıkardı. 

78. dakikada bir kez daha tehlikeli bir pozisyon yakalayan ve kaleciyle karşı karşıya kalan Alper Potuk, bu kez atamadı. 

Paşa golü geç buldu 3-1

Kasımpaşa, aradığı golü 87. dakikada buldu. Ferhat, Gökhan Gönül'ün hatasında topu alır almaz kaleyi denedi. Volkan Demirel'in dokunduğu top, Malki'nin önünde kaldı. Suriyeli futbolcu ağları sarsarak skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti.