Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de yeni sezon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sarı Lacivertli başkan Ali Koç, Damien Comolli’den boşalan Sportif Direktörlük koltuğunu Emre Belözoğlu’na oturtmayı planlıyor.

Akşam'da yer alan habere göre; İkili teknik direktör sorununu çözmek için büyük uğraş veriyor. 48 yaşındaki Hırvat teknik adam Nenad Bjelica başta olmak üzere birçok yabancı ve yerli isimle görüşmeler yapıldı. Bu konuda henüz net bir karar verilmiş değil. Kısa süre içinde bu kararın verilmesi bekleniyor. Emre Belözoğlu yerli bir ismi takımın başına geçirmek istediği iddia ediliyor.

Emre’nin takımı emanet etmeyi düşündüğü isim ise Abdullah Avcı…

56 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Avcı, Başakşehir’i çalıştırırken Emre’nin hocalığını yapmıştı. İkili arasında iyi bir diyalog var. Emre, Avcı ismini Başkan Ali Koç ile paylaşmış durumda. Başkan Koç ise Avcı konusunda net bir karar vermiş değil.

58 yaşındaki teknik direktör Ersun Yanal’ın görevden ayrılmasının ardından Sarı Lacivertli başkan Koç ile Abdullah Avcı ile bir araya geldiği öne sürülmüştü. Fenerbahçe'nin tepkiler nedeniyle bu görüşmeyi yalanladığı iddialar arasında yer alıyor.

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra kendisine gelen teklifler ilgili Avcı şu ifadeleri kullanmıştı;  “Ayrıldıktan sonra yurt içi yurt dışından dolaylı olarak teklif aldım. Kariyer planlamasını sağlık işi düzeldikten sonra yapacağım”

Öte yandan teknik direktör olarak Medipol Başakşehir dışında kulüp bazında Spor Toto Süper Lig’de sadece Beşiktaş’ı çalıştıran Avcı, 2011 yılında başına geçtiği A Milli Futbol Takımı’nı da 2013’te bırakmak zorunda kalmıştı.

Kaynak: Mynet Spor