Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Konyaspor yenilgisinin ardında uzun süredir düşündüğü planı hayata geçirme kararı aldığı ve seçime gideceği öne sürüldü. Sarı Lacivertli kulübün başkanın kısa süre içinde bu kararı açıklaması bekleniyor. Fenerbahçe'deki 2. senesini tamamlamak üzere olan Sarı Lacivertli başkan Ali Koç, bu hamlesiyle birlikte yönetim kurulunda önemli değişiklikler yapmayı hedefliyor. Fenerbahçe başkanı bu hafta içinde bu konuda Sarı Lacivertli camianın önde gelen bazı isimleriyle görüşmeler yapacağı ise yine iddialar arasında.

Öte yandan Koç'un Semih Özsoy'a yeni yönetim kurulunda da yer vermesi bekleniyor.

Haziran 2018'deki seçimde eski Sarı Lacivertli başkan Aziz Yıldırım'a 16 bin 92 oy fark atarak başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, 20 aylık dönemde sportif açıdan Fenerbahçe'yi arzuladığı noktaya getiremedi.. Ali Koç, Galatasaray derbisi sonrası seçim söylemleri ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı; "Genel kurulmuş, ben vazgeçiyormuşum. Böyle bir şey söz konusu bile değil. Ha birileri çıkıp illa ki 'Hodri meydan, genel kurula gidelim' diyorsa bakalım gelsinler, başvursunlar! Önlerini kapamayız"

Sarı Lacivertlilerin başkanı Ali Koç'un bu ifadeleri sonrası muhalefet cephesinde ilginç gelişmeler ortaya çıkmıştı.

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, kendi döneminde çalıştığı yöneticilerle bir araya gelöiş ve bu fotoğrafı Murat Özaydınlı sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu paylaşım sonrası eski başkan Aziz Yıldırım ile ilgili yorumlar gündeme gelmişti. Aziz Yıldırım'ın başkanlık konusunda bir düşüncesi olmadığı biliniyor.  Ancak Koç'un karşısına çıkabilecek bir adaya destek verebileceği iddia ediliyor. Öte yandan Fenerbahçe'de başkan Koç'un yönetiminde bulunan Ali Şen'in oğlu Metin Şen istifa etmişti. Bir diğer yönetici Burhan Karaçam'ın Ali Koç ile bazı sorunlar yaşadığı da öne sürülmüştü.

Kaynak: Super Haber