Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardında yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de, dün 9 saat süren uzun bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda teknik direktör meselesinden, mali konulara kadar kulübün tüm sorunları masaya yatırıldı ve uzun uzun müzakere edildiği ifade edildi. Toplantıda A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ismi de ön plana çıkarken, konu tartışılsa da Sarı Lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, Güneş'i veto ettiği öne sürüldü.

Ajansspor'da yer alan habere göre Başakşehir'de şampiyonluğa oynayan Okan Buruk, daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Lucescu, devre arası Beşiktaş ile yollarını ayıran Abdullah Avcı Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında yer alıyor. Bu isimlerden biriyle anlaşılamazsa 'B planı' olarak camianın eski futbolcularından ve Alanyaspor teknik direktörlüğünü yapan Erol Bulut ile halihazırda boşta olan Tayfun Korkut değerlendirmeye alınacak.

Öte yandan Sarı Lacivertli takımın eski teknik direktör Aykut Kocaman, bugün itibariyle Koç yönetiminin seçenekleri arasında yer almadığı da çıkan iddialar arasında.

Kaynak: İnternet Spor