Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yarışına odaklanan Fenerbahçe, diğer taraftan transferin rotasını çiziyor.

İlk etapta iç transferi bitirmeyi hedefleyen sarı lacivertlilerde 13 futbolcunun sözleşmeleri mayıs ayında sona eriyor. Sezonun en başarılı isimleri arasında yer alan Mehmet Topal, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Bruno Alves'in yanı sıra, Raul Meireles, Uygar Mert Zeybek, Mehmet Topuz, Michal Kadlec, Hakan Çinemre ve Serdar Kesimal ile ya yeniden masaya oturulacak ya da yollar ayrılacak.

KİRALIKLARIN SÖZLEŞMELERİ DE BİTİYOR

Ayrıca, sezon başında kiralık gelen Lazar Markovic, Abdoulaye Ba ve Fabiano Riberio'nun da kontratları sona eriyor. Sık sık sakatlanan Markovic ve uzun süredir kadro dışı olan Serdar ile yollar kesin olarak ayrılacak. Ba ve Fabiano'nun durumlarına ise teknik heyetin raporu doğrultusunda karar verilecek.

MEHMET, CANER VE GÖKHAN'A TEKLİF YAĞIYOR

Fenerbahçe yönetimini bu süreçte en fazla zorlayacak isimler Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül olarak görülüyor. Zira bu oyunculara hem yurt içinden hem yurt dışından çok sayıda transfer teklifi geliyor. Özellikle de Inter'in Caner'de son derece ısrarcı olduğu ve transferi için büyük çaba sarfedeceği uzun süredir İtalyan medyasında yazılıyor.

Diğer oyuncuların görüşmelerine ise teknik ekibin raporu ve sezon sonuna kadar gösterecekleri performanslar yön verecek.