Hollandalı teknik adam Sarı-Lacivertli ekibin oyun mantelitesini baştan aşağıya değiştirmek için çalışıyor. Philip Cocu'nun bugüne kadar gözüne en çok giren isimler belli oldu.

Antrenmanlardan arda kalan zamanlarda geçen sezonun maç kasetlerini izlemeye devam eden Fenerbahçe'li taknik adam Cocu, oyuncularla bire bir görüşerek hatalarını anlatıyor. Philip Cocu'nun bugüne kadar gözüne en çok giren isimler ise;

Mehmet Ekici

Eljif Elmas

Josef de Souza


Üç oyuncuya da beğenilerini ileten Cocu; Mehmet Ekici'ye tekniğinin çok etkileyici olduğunu, oyunun akışını ona göre yapabileceklerini söyledi. Hollandalı teknik adam Ekici'ye eksi özellik olarak daha hızlı olması gerektiğini ifade etti.

Josef de Souza'nın maç kasetlerinden ofansif anlamda katkısının çok faydalı olduğu tespitinde bulunan Cocu; Brezilyalı oyuncudan geçen sezonun taktiği gereği geride gömülü kaldığını, bundan vazgeçmesini istedi.

Son pas çalışmalarına da büyük önem veren Philip Cocu, bu antrenmanlarda parlayan Eljif Elmas'tan çok etkilendi. Gol asisti anlamında takımda en büyük isabet yüzdesine sahip olan Eljif, ilk onbire şimdiden göz kırpıyor.




Kaynak:beIN Sports