Sarı-Lacivertli taraftarların merakla takip ettiği transfer iddialarında ilk sırayı Barcelona'nın yıldızı Rafinha alıyor..

Teknik direktör Phillip Cocu'nun raporuna göre transfer hamleleri gerçekleştiren sportif direktör Damien Comolli, İspanya'ya giderek Rafinha için Barcelona ile pazarlıkları sürdürüyor..

Geçen sezon Barcelona'da bir maç oynayıp ikinci devreyi Inter'de geçiren orta saha oyuncusu Katalan kulübünün kadrosunda düşünülmüyor..

Bu gelişme üzerine Comolli, 25 yaşındaki yıldızın bir yıllık kiralanması önerisiyle masaya oturdu..

İspanyol ekibinden aldığı 2 milyon Euro önerilecek oyuncu için Katalan kulübünden en kısa sürede karar vermeleri istendi. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesi 2 Ağustos'a kadar UEFA'ya oyuncu listesinin verilmesi gerekiyor..

COCU'NUN OLMAZSA OLMAZI

Phillip Cocu, 25 yaşındaki orta saha için şartların zorlanmasını isterken, sportif direktör Damien Comolli, Barcelona'lı yetkililerle sürekli temasta. Mundo Deportivo gazetesi, Cocu'nun geçen sezonun ikinci yarısını Inter'de kiralık geçiren Rafinha'yı ısrarla istediğini yazdı..

Kadrosunu üç gençle takviye eden Fenerbahçe, transferde henüz büyük bir bomba patlatamadı. UEFA engeli yüzünden mecburen kiralayabileceği yıldızların peşine düşen Kanarya, bunun için en uygun anı bekliyor.




Kaynak:Fotomaç