Fenerbahçe'de henüz 2. haftada alınan Yeni Malatyaspor mağlubiyeti üzerine teknik direktör Phillip Cocu değişime gidiyor. Oynayarak takıma alışmasını istediği Andre Ayew'den beklenilen verimi alamayan Hollandalı çalıştırıcı, Cagliari maçında 2, Benfica karşılaşmasında 1 gol kaydeden Alper Potuk'u 11'de kullanacak. Morali yüksek olan tecrübeli futbolcunun dinamizmiyle takıma katkı vermesini bekliyor. Malatya maçında 79'da oyuna girmişti.

VALBUENA DA 11'E

Aykut Kocaman döneminden beri tartışılan Mathieu Valbuena'yı Phillip Cocu da yedekte bırakmıştı. Ancak yerine oynayan Barış Alıcı'nın henüz tecrübesiz olması sebebiyle 47 yaşındaki çalıştırıcı Fransız yıldıza yöneldi. Cocu'nun Göztepe deplasmanında 33 yaşındaki oyuncuyu 11'de kullanması bekleniyor. Valbuena'nın sahada olduğu anlardaki savunma zaafını Cocu, onun kanadına yakın oynayan Josef ve sol bek Hasan Ali Kaldırım'ın kapatmasını istiyor.

ELJİF'DE KARARSIZ KALDI

Fenerbahçe'de 4 sezonu tamamlayan Mehmet Topal- Josef de Souza işbirliği henüz bir kupa getirmedi. Kanarya'nın yeni hocası Cocu da sezona bu ikiliyle girdi. Takımın savunma kalkanını üst seviyeye getiren ikili sahadayken Fenerbahçe'nin hücum gücü bir hayli düşüyor. Hollandalı çalıştırıcı bu konuda radikal bir karar verip vermemekte kararsız. CocuGöztepe maçı öncesi son idmana kadar Josef de Souza ile Eljif Elmas'ı antrenmanların bir bölümünde birlikte deneyecek. İstediği verimi alacağını düşünürse sarı-kırmızılılara karşı Josef-Eljif ikilisiyle sahaya çıkacak.




Kaynak:Fotomaç