Avrupa sınavının ardından Konyaspor'u konuk edecek sarı-lacivertlilerde, UEFA listesinde olmayan ve Kayseri maçında sakatlanan Ekici'nin durumu ise belirsiz. Ayrıca Tolgay, Isla ve Soldado da cezalı durumda.


Süper Lig'de önce Yeni Malatya'yı, ardından Göztepe'yi mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe'de olumlu hava, kısa sürede tekrar bozuldu.


Kayserispor deplasmanında ortaya konan kötü futbolun üstüne, sakat ve cezalı isimler eklendi.


Zaten sıkıntıda olan Teknik Direktör Ersun Yanal, salı günü oynanacak Avrupa Ligi'ndeki Zenit ve hafta sonu ligdeki Konyaspor mücadelesi öncesi iyice strese girdi. 

Rus ekibini konuk edecek sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Miha Zajc, Roberto Soldado, Nabil Dirar ve Mehmet Ekici şartlar ne olursa olsun listede olmadıkları için Kadıköy'de sahada olamayacaklar.


Kayseri maçı öncesi ishal olduğu için kadrodan çıkarılan Martin Skrtel'in durumu belirsizliğini koruyor.

Tedevisine hemen başlandı 

Zenit maçından 4 gün sonra taraftarı önünde Aykut Kocamanlı Konyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de, Kayseri maçında rakibinin ayağına bastığı Mehmet Ekici'nin bilek bölgesinde ödem oluştuğu öğrenildi. 

Zenit karşısında kurallar gereği oynamayacak olan oyuncunun tedavisine hemen başlandı.


Kayseri maçında kırmızı kart gören Tolgay ve Soldado'nun yanı sıra, sarı kart gören Isla da yeşil-beyazlılarla oynanacak mücadelede sahne alamayacak. 

Sarı lacivertliler Zenit hazırlıklarına devam ediyor...


Ersun Yanal'ın durgun görüntüsü gözlerden kaçmadı.




Kaynak:Hürriyet