Fenerbahçe formasını 16 yıldır terleten Volkan Demirel, 5 Ekim 2018 tarihinde yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştı. O tarihten bu yana maç kadrosuna alınmayan 37 yaşındaki eldivenin yokluğu Samandıra'da fazlasıyla arandı. Harun Tekin, kalede beklenilen performansı gösteremezken, saha dışında da 'bir ağabey' eksikliği hissedildi.

Kötü gidişat üzerine sarı-lacivertli camiada her gün "Volkan Demirel affedilsin" cümlesi daha çok söylenmeye başladı. Gözler Ali Koç ile Volkan Demirel'in yapacağı görüşmeye çevrildi. Teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ın gelmesinin ardından Nabil Dirar ve Aatıf affedilmişti. Soyunma odasında ağırlığı olan Volkan Demirel'in de affı için bugün kritik bir görüşme gerçekleşecek.

Tecrübeli eldivenin yaptığı hatalı davranışlar sebebiyle, başkan Koç'tan özür dileyeceği öğrenildi. Ardından Koç, 37 yaşındaki eldivenle yaptığı konuşmayı yönetim kurulu toplantısına taşıyacak. Volkan Demirel için yeni bir karar beklenecek.

NEDEN KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel'in kadro dışı bırakılma sebebini şu sözlerle açıklamıştı;

"Erwin Koeman'ın üzerine yürümüş. Samandıra'ya gittik. Dertleşip konuşurken önce bana saygısızlık yaptı. Saygısızlığın büyüğünü başkan vekilime yaptı. Kes dedik, işi uzattı. Sesini yükseltti. Takımı kaynaştırma konusunda ondan beklentilerimizi de karşılamadı.


Kaynak:Sabah