Sezonun transfer şampiyonu olan Süper Lig ekibi Fenerbahçe, üst üste gelen galibiyetlerin ardından ligde de erkenden şampiyon ilan edilmişti ancak Kadıköy'de alınan Konyaspor yenilgisinin ardından genç teknik direktör Erol Bulut'un sahaya sürdüğü 11 ve yaptığı değişiklikler eleştirilere neden oldu.

Hatalardan ders çıkarmayı bilen bir takım olduklarını dile getiren Erol Hoca şu ifadeleri kullanmıştu;

"Başından beri hep temkinli konuşuyorum. Gerçek Fenerbahçe'nin henüz daha ortaya çıkmadığını söylüyorum. Bir iki galibiyetle şampiyonluk gelmeyeceği gibi bir yenilgiyle de lige havlu atacak değiliz"

Ellerinde alternatifli bir kadro olduğunu belirten Sarı Lacivertli teknik adam Bulut, arka arkaya yaşanan sakatlık ve hastalıkların uzun lig maratonunda beklenen bir şey olduğunu ifade etti.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erol Hoca, koronavirüse yakalanan Valencia'nın yerine Gençlerbirliği maçında Sinan Gümüş'ü monte etmeye hazırlandığı ifadeedildi.

Sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan ve dün Karagümrük'le oynanan hazırlık maçında da forma giyemeyen Sosa, Samatta ve Tolga Ciğerci'nin bugün takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.

Bununla birlikte Fenerbahçe'nin deneyimli çalıştırıcısının en büyük endişesi milli oyuncuların sakatlanması olduğu belirtildi.

Kaynak: Mynet Spor