Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Koronavirüs testi pozitif çıkan Enner Valencia da karantina sürecini Ekvador'da geçiriyor. 31 yaşındaki Deneyimli futbolcu, ülkesinde iki test daha olacak.

Valencia'nın test sonuçları negatife döndükten sonra Türkiye'ye geleceği belirtildi. Sarı Lacivertli takım, 11'in iki değişmez ismi Gökhan Gönül ve Valencia'dan Başkent'te yararlanamayacak. Gökhan Gönül'ün yerine Nazım Sangare'nin görev yapması bekleniyor.

Sarı Lacivertli takımın teknik direktör Erol Bulut'u düşündüren konu ise Enner Valencia'nın yerine kime forma şans vereceği. 45 yaşındaki çalışırıcının ilk tercihinin, Mame Thiam olması bekleniyor.

Lig'de geride kalan 8 haftada 5 kez 11'de sahaya çıkan Senegalli futbolcu, formaya yakın gözüküyor.

Fenerbahçe'de tecrübeli teknik adam Erol Bulut'un gündemindeki diğer oyuncular Papiss Cisse ve Diego Perotti. Arjantinli oyuncu Perotti'nin son durumu netleştikten sonra kadronun şekilleneceği çıkan haberler arasında.

Öteyandan Bulut'un, oyuncularının milli takım kamplarından dönmesiyle yapılacağı taktik çalışmalarda bu alternatifler üzerinde duracağı ifade ediliyor.

Kaynak: TRT Spor