Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında Fraport-Tav Antalyaspor'la karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de 56 yaşındaki teknik direktör Ersun Yanal, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımının başında yer alamayacak.

Derbide maç sonu Sarı Lacivertli teknik adamın ardından takımın başına geçen yardımcı antrenör Volkan Kazak da PFDK'dan ceza aldığı için Antalyaspor mücadelesinde olmayacak. Fenerbahçe'nin yeni antrenörlerinden Volkan Demirel de henüz yeterli lisansa sahip olmadığı için yedek kulübesinde görev yapamıyor.

Sarı Lacivertli takımda Ersun Yanal ve Volkan Kazak'ın yokluğunda Fenerbahçe'nin başında antrenör Recep Karatepe yer alacak. Karatepe'ye de Gökhan Kağıtçıoğlu eşlik edecek.

RECEP KARATEPE KİMDİR?

4 Temmuz 1977 Ankara doğumlu olan Recep Karatepe, amatör olarak futbol oynadı. 2012'de Ersun Yanal ile birlikte Eskişehirspor'da görev almaya başlayan Karatepe, sırasıyla Yanal ile birlikte Fenerbahçe ve iki dönem Trabzonspor'da çalıştı. Son olarak yine Yanal ile birlikte Fenerbahçe'ye gelen Recep Karatepe, sarı-lacivertli takımın Antalyaspor ile oynayacağı maçta teknik sorumlu olarak Fenerbahçe'nin başında bulunacak.

Kaynak: Goal.com