Fenerbahçe'de derbide alınan 4-3'lük mağlubiyetin yankıları sürüyor. 15 yılın ardından sahasında rakibine mağlup olan sarı kanaryalarda teknik direktör Erol Bulut derbide ilk 11 oynayan iki yıldızla ilgili flaş bir karar aldı..

DEVREYE GİRDİLER!
Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında futbolcularla görüşme yaptılar. Bulut, oyundan memnuniyetsizliğini dile getirirken Emre Belözoğlu ise yeni oluşturulan bu kadronun ilerleyen zamanlarda daha iyi performans göstereceğine inandığını belirtti.. Sahaya sürdüğü ilk 11'den beklediği verimi alamayan ve takımın derbi performansı nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan Erol Bulut bazı değişiklikler yapmayı planlıyor..

FATURAYI 2 YILDIZA  KESTİ!
Erol Bulut, takımının derbide 4 gol yemesinden sonra faturayı savunma oyuncularına kesti..

LEMOS ŞANSINI İYİ KULLANAMADI!
Milliyet'in haberine göre, büyük ümitlerle transfer edilen Mauricio Lemos, Beşiktaş derbisinde hayal kırıklığı yaratan isimlerin başında geliyor. Daha önce de kendisine verilen fırsatları iyi değerlendiremeyen Uruguaylı futbolcu bu şansı da kullanamadı..

Serdar Aziz'in yerine ilk 11'de başlayan Uruguaylı stoper, savunmada oldukça aksadı ve Fenerbahçe kalesinde birçok pozisyon verdi..

CANER ERKİN FORMASINA KAVUŞUYOR!

Derbide ilk 11'de forma giyen Novak, oyunda pek bir varlık gösteremedi..

Fenerbahçe'nin Denizlispor ile karşı karşıya geleceği maçta Lemos'un yerine Serdar Aziz, Novak'ın yerine Caner Erkin forma giyecek..

Kaynak: Fotomaç