Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de yaşanan puan kayıplarının ardından teknik direktör Erol Bulut'un görevine son verilirken, Emre Belözoğlu teknik sorumlu olarak takımın başına geçmişti.

Sarı Lacivertli takımın başında 34 maça çıkan Erol Bulut, 21 galibiyet 8 mağlubiyet 5 de beraberlik elde etti. Teknik direktörlük kariyerinde 238 gün ile en az görev aldığı takım olan Fenerbahçe ile iç sahada başarısız tablo sergileyen Erol Bulut ile sezon sonu beklenmeden yollar ayrıldı.

Fenerbahçe Yönetimi 25 Mart'ta yollarını ayırdığı teknik adam Erol Bulut ile sözleşme feshi konusunda henüz bir anlaşmaya varamadığı iddia edildi.

Bulut ile ortak noktada şu ana kadar buluşamayan Fenerbahçe sorunu çözmek için görüşmelerini sürdürürken, Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarında takımın teknik sorumlusu hala Erol Bulut olarak gözüküyor.

Öte yandan Pro lisansı olmamasına karşın Emre Belözoğlu, Denizlispor ve Yeni Malatyaspor maçlarında basın toplantılarına katılabildi ancak 2 haftalık bu süreç Gaziantep FK maçı ile son bulacak.

Sarı Lacivertli takımın teknik sorumlusu Belözoğlu, Gaziantep maçında son kez basın toplantısında yer alacak.

18 Nisan'daki Başakşehir mücadelesinde ise mecburen sürenin dolmasıyla pro lisansı olduğu için Erdinç Sözer teknik sorumlu olarak bu görevi üstlenebilecek.

Kaynak: Fotomaç