Sportif direktör Damien Comolli, Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin bu transfer döneminde teklif yaptığı, Ali Koç'un 'camiaya sesleniş' programında açıklaması beklenen ve sarı-lacivertlilerin teklifini reddeden isimler şu şekilde...


FELLAINI

Savunma bölgesi için Sadık Çiftpınar'ı transfer eden Fenerbahçe'nin, Belçikalı orta saha Marouane Fellaini için girişimde bulunduğu iddia edildi.


İngiliz basınında çıkan habere göre Ole Gunnar Solskjaer'in göreve gelmesiyle gözden çıkarılan Belçikalı yıldızın Fenerbahçe'ye kiralanabileceği öne sürüldü. Haberde Galatasaray'ın yaz ayında Fellaini için hamle yaptığı belirtilirken Fenerbahçe'nin Fellaini'yi FFP anlaşması nedeniyle 6 aylık kiralamak istediği vurgulandı.


SERDAR AZİZ

Ali Koç'un programda Serdar Aziz ile ilgili bir açıklama yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe yıldız isimle 3.5 yıllık anlaşma sağlamış, ancak Galatasaray'ın bonservis ücreti istemesi nedeniyle imzalar atılamamıştı.


MESUT ÖZİL

Unai Emery'nin kadroya bile almadığı Mesut Özil'in, Arsenal'den ayrılması gündemde. ngiliz basınında yer alan haberlere göre Mesut, Fenerbahçe'ye kiralanabilir.


ADAM LALLANA

Fenerbahçe'de Adam Lallana ismi de ön plana çıkıyor. Liverpool'da forma savaşında gerilerde kalan yıldız isim, oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. Kanarya bu transferde ısrarcı.


BABACAR

Fenerbahçe'de golcü adayları arasında Sassuolo'da forma giyen Khouma Babacar gündemde. Sassuolo'da mutsuz olan Babacar'ın 2022'ye kadar sözleşmesi var. Fenerbahçe, Babacar'ı 6 aylığına kiralamak istiyor.

TOLGAY ARSLAN

Ali Koç, Serdar Aziz gibi Tolgay Arslan için de bir açıklama yapacak. Fenerbahçe yıldız isimle anlaşmasına rağmen, Beşiktaş'ın 4-5 milyon Euro bandında bonservis istemesi nedeniyle transferde imzalar atılamıyor.


Kaynak: Hürriyet